Return to the ERS Home Page
Download our add-ons
Visit our community forums
See the latest news and updates
View screenshots and videos of our add-ons
Contact us regarding non-support related topics
Learn a little about us

Post Reply 
 
Thread Rating:
  • 0 Votes - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Bell 206 Contact points
» Troubles with FS9
08-12-2011, 12:20 PM
Post: #1
Bell 206 Contact points
Hello!

I downloaded the low skid/floats Bell 206 model and it looks pretty good ^^ ... but i have a problem with it. Everytime i load the Bell 206 ls the helo crashes into ground, or in other words the flightsim shows "Crash" and if i don't press "Y" early, it goes on and on. Well If i pull it some feet over the ground and land the Bell normaly all is okey. It's only then i load it out of the Aircraft menu.
Could it be possible, that this bug is caused by the contact points?

Best regards,
Elmar
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
08-12-2011, 12:48 PM
Post: #2
RE: Bell 206 Contact points
Elmar,

You have to specify for which model of the 206 is causing the issue. Is this for the float or low skid Bell 206?

[Image: ers_george_sig1.jpg]

http://www.facebook.com/euroastarthreefifty

http://www.flickr.com/photos/euroastar350/

I'm with the FAA and I'm here to help you.....................Now gimme a hug!
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
08-12-2011, 01:12 PM
Post: #3
RE: Bell 206 Contact points
(08-12-2011 12:48 PM)euroastar350 Wrote:  Elmar,

You have to specify for which model of the 206 is causing the issue. Is this for the float or low skid Bell 206?

The low skid model ... i didn't test the floats one yet.
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
08-12-2011, 01:17 PM
Post: #4
RE: Bell 206 Contact points
Either myself or Brandon will look into the issue and post any corrections. Thanks for the feedback.

[Image: ers_george_sig1.jpg]

http://www.facebook.com/euroastarthreefifty

http://www.flickr.com/photos/euroastar350/

I'm with the FAA and I'm here to help you.....................Now gimme a hug!
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
01-20-2013, 03:52 AM
Post: #5
RE: Bell 206 Contact points
HI,

I've the same problem with the float : they are not matching and the helicopter don't float !!
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
01-20-2013, 08:36 AM
Post: #6
RE: Bell 206 Contact points
http://eaglerotorcraftsimulations.com/fo...tml#pid663

[Image: ers_brandon_sig_mar2012.png]
Intel Xeon E5-1620 v2 @ 3.7GHz | 8GB DDR3 RAM | NVIDIA GTX 760 | Windows 8.1 64 bit | FSX Acceleration/SP2 (DX10 Mode)
Visit this user's website Find all posts by this user
Quote this message in a reply
02-03-2013, 07:15 PM
Post: #7
RE: Bell 206 Contact points
(08-12-2011 01:12 PM)Elmar Wrote:  
(08-12-2011 12:48 PM)euroastar350 Wrote:  Elmar,

You have to specify for which model of the 206 is causing the issue. Is this for the float or low skid Bell 206?

The low skid model ... i didn't test the floats one yet.

This may not be the "best" solution - however - In the Aircraft.cfg [Contact_points] I changed the "class" from 3 = skid to 4 and the "float version" now floats. Backup cfg file first!!
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
Post Reply 




User(s) browsing this thread: 1 Guest(s)

Powered By MyBB | © 2002-2021 MyBB Group.
Theme Created By yuvapix.com, © 2011 | Modified by Brandon Filer